Thema's

Update Coronavirus

Naar aanleiding van de huidige situatie met betrekking tot het Coronavirus bezorg ik u bij deze enkele interessante links.

Op onderstaande websites vindt u alle mogelijke informatie terug inzake de fiscale & sociale tegemoetkomingen van de overheid ten tijde van deze crisis alsook worden er de vele vragen beantwoord omtrent welke zelfstandigen in de week en/of in het weekend mogen werken en onder welke strikte voorwaarden dit dient te gebeuren.

Hiernaast wordt er ook een antwoord geboden op de eventuele personeelsproblemen die zich in deze tijd kunnen voordoen. Deze websites worden zo goed als mogelijk up to date gehouden.

https://www.unizo.be/corona
https://blog.be.accountants/nl/article/coronavirus-informatiedocument-werkgevers/7035?lng=nl
https://www.vlaio.be/nl/begeleiding-advies/moeilijkhedencoronavirus/specifieke-maatregelen-mbt-het-coronavirus/coronavirus
https://www.liantis.be/nl/nieuws
https://www.xerius.be/nl-be/zelfstandigen/life-changing-moment/corona

De sociaal verzekeringsfondsen (Liantis, Xerius, Acerta, Group S, …) en sociaal secretariaten zijn uitgerust om uw vragen op te vangen.
Indien er toch problemen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren.  Alle andere zaken vindt u terug op bovenstaande links.

Voor ons wijzigt er momenteel wel niets qua deadlines inzake btw, vennootschapsbelasting en dergelijke.

Gezien de ernst van de situatie vragen wij u om momenteel niet zomaar naar ons kantoor te komen in uw en ons belang.
Contacteer ons telefonisch of via email.

Wij weten nog niet met zekerheid hoe onze kantooruren-permanentie evolueert, aangezien ieder van ons ook moet rekening houden met zijn/haar thuissituatie, opvang kinderen en gezondheidssituatie.

Daarom is het altijd mogelijk dat u één ons even niet direct kan bereiken, maar we stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk terug te contacteren.

Dank voor uw begrip!
Zorg voor jezelf en voor elkaar zodat deze crisis zo snel mogelijk achter de rug is!

Terug
mrt 16, 2020 Categorie: Diversen Ingezonden door: Fisc en Div